KURSY

ZDOBĄDŹ NOWY ZAWÓD!!!
Zespół Szkół im. Henryka Sienkiewicza w Suchedniowie prowadzi nabór na bezpłatne kwalifikacyjne kursy zawodowe dla dorosłych, w następujących zawodach:
Kelner (kwalifikacja: wykonywanie usług kelnerskich)
Kucharz (kwalifikacja: sporządzanie potraw i napojów)
Cukiernik (kwalifikacja: produkcja wyrobów cukierniczych)
Zajęcia prowadzone są w formie zaocznej. Warunkiem przyjęcia na kurs jest złożenie kwestionariusza dostępnego TUTAJ lub w sekretariacie szkoły.
Dodatkowych informacji udziela sekretariat szkoły, ul. Sportowa 3 tel. 412543253 email zssuch@poczta.onet.pl




PLAN ZAJĘĆ KKZ  IIIa zjazd 12.10 – 13.10.2017    
Dni tyg.
Lp
Czas trwania zajęć
T.09 kelner

Czwartek

13.30-14.15
PPiN

14.15-15.00
PPiN

15.00-15.45
PPiN

15.45-16.30
PPiN

16.30-17.15
PPiN

17.15-18.00
PPiN

18.00-18.45
-

18.45-19.30
-
Piątek
0
12.40-15.00
Podstawy żywienia
1
15.00-15.45
-
2
15.45-16.30
-
3
16.30-17.15
-
4
17.15-18.00
-
5
18.00-18.45
-
6
18.45-19.30
-




























PLAN ZAJĘĆ KKZ  III zjazd 5.10 – 7.10.2017    
Dni tyg.
Lp
Czas trwania zajęć
A.18 sprzedawca

T.09 kelner

Czwartek

13.30-14.15
-
Technologia

14.15-15.00
OTS
Technologia

15.00-15.45
OTS
Technologia

15.45-16.30
Towaroznawstwo
Urządzenia i bhp

16.30-17.15
Towaroznawstwo
Urządzenia i bhp

17.15-18.00
Towaroznawstwo
Urządzenia i bhp

18.00-18.45
Towaroznawstwo
Urządzenia i bhp

18.45-19.30
Towaroznawstwo
-
Piątek
0
12.40-15.00
-
Podstawy żywienia
1
15.00-15.45
Sprzedaż towarów
-
2
15.45-16.30
Sprzedaż towarów
-
3
16.30-17.15
Sprzedaż towarów
-
4
17.15-18.00
Sprzedaż towarów
-
5
18.00-18.45
OTS
-
6
18.45-19.30
OTS
-
Sobota
1
8.00-8.45

DGG
2
8.45-9.30

DGG
3
9.30-10.15

DGG
4
10.15-11.00
Sprzedaż towarów
Podstawy żywienia
5
11.00-11.45
Sprzedaż towarów
Podstawy żywienia
6
11.45-12.30
Sprzedaż towarów
Podstawy żywienia
7
12.30-13.15
Sprzedaż towarów

8
13.15-14.00
OTS

9
14.00-14.45
OTS

10
14.45-15.30
-
-











































PLAN ZAJĘĆ KKZ  IIa zjazd 28.09 – 29.09.2017    
Dni tyg.
Lp
Czas trwania zajęć
T.09 kelner

Czwartek

13.30-14.15
Technologia

14.15-15.00
Technologia

15.00-15.45
Technologia

15.45-16.30
Technologia

16.30-17.15
Technologia

17.15-18.00
Technologia

18.00-18.45
-

18.45-19.30
-
Piątek
0
12.40-15.00
Urządzenia i bhp
1
15.00-15.45
-
2
15.45-16.30
-
3
16.30-17.15
-
4
17.15-18.00
-
5
18.00-18.45
-
6
18.45-19.30
-




























PLAN ZAJĘĆ KKZ  II zjazd 21.09 – 23.09.2017    
Dni tyg.
Lp
Czas trwania zajęć
A.18 sprzedawca

T.09 kelner

Czwartek

13.30-14.15
-
PPiN

14.15-15.00
OTS
PPiN

15.00-15.45
OTS
PPiN

15.45-16.30
Towaroznawstwo
PPiN

16.30-17.15
Towaroznawstwo
PPiN

17.15-18.00
Towaroznawstwo
PPiN

18.00-18.45
Towaroznawstwo
-

18.45-19.30
Towaroznawstwo
-
Piątek
0
12.40-15.00
-
Podstawy żywienia
1
15.00-15.45
Sprzedaż towarów
-
2
15.45-16.30
Sprzedaż towarów
-
3
16.30-17.15
Sprzedaż towarów
-
4
17.15-18.00
Sprzedaż towarów
-
5
18.00-18.45
OTS
-
6
18.45-19.30
OTS
-
Sobota
1
8.00-8.45

DGG
2
8.45-9.30

DGG
3
9.30-10.15

DGG
4
10.15-11.00
Sprzedaż towarów
Urządzenia i bhp
5
11.00-11.45
Sprzedaż towarów
Urządzenia i bhp
6
11.45-12.30
Sprzedaż towarów
Urządzenia i bhp
7
12.30-13.15
Sprzedaż towarów
Urządzenia i bhp
8
13.15-14.00
OTS
Technologia
9
14.00-14.45
OTS
Technologia
10
14.45-15.30
-
-











































 PLAN ZAJĘĆ  KKZ  Ia zjazd 14.09 – 16.09.2017 
Dni tyg.
Lp
Czas trwania zajęć
T.09 kelner

czwartek

13.30-15.45
Urządzenia i bhp

15.45-17.15
Urządzenia i bhp

17.15-19.30
Technologia
piątek

12.40-15.00
Urządzenia i bhp
sobota
1
8.00-8.45
DGG
2
8.45-9.30
DGG
3
9.30-10.15
DGG
4
10.15-11.00
Urządzenia i bhp
5
11.00-11.45
Urządzenia i bhp
6
11.45-12.30
Urządzenia i bhp
7
12.30-13.15
Urządzenia i bhp
8
13.15-14.00
Technologia
9
14.00-14.45
Technologia
10
14.45-15.30
Technologia

































PLAN ZAJĘĆ KKZ  I zjazd 7.09 – 9.09.2017     
Dni tyg.
Lp
Czas trwania zajęć
A.18 sprzedawca

T.09 kelner

Czwartek

14.15-15.45
OTS
Urządzenia i bhp

15.45-17.15
Towaroznawstwo
Urządzenia i bhp

17.15-19.30
Towaroznawstwo
Technologia
Piątek
0
14.15-15.00

Podstawy żywienia
1
15.00-15.45
Sprzedaż towarów
Podstawy żywienia
2
15.45-16.30
Sprzedaż towarów
PPiN
3
16.30-17.15
Sprzedaż towarów
PPiN
4
17.15-18.00
Sprzedaż towarów
PPiN
5
18.00-18.45
OTS
PPiN
6
18.45-19.30
OTS
PPiN
Sobota
1
8.00-8.45

DGG
2
8.45-9.30

DGG
3
9.30-10.15

DGG
4
10.15-11.00
Sprzedaż towarów
Urządzenia i bhp
5
11.00-11.45
Sprzedaż towarów
Urządzenia i bhp
6
11.45-12.30
Sprzedaż towarów
Urządzenia i bhp
7
12.30-13.15
Sprzedaż towarów
Urządzenia i bhp
8
13.15-14.00
OTS
Technologia
9
14.00-14.45
OTS
Technologia
10
14.45-15.30

Technologia








































 R.26 florysta konsultacje indywidualne
data
godzina
nauczyciel
przedmiot
22.03 śr
14.15-15.00
15.00-19.30
K.Wąsikowska
A.Toboła-Bugajska
Przedsiębiorstwo florystyczne
Kompozycje florystyczne
5.04 śr

12.45-14.15
14.15-15.00
15.00-19.30
A.Malara
K.Wąsikowska
A.Toboła-Bugajska
Język angielski zawodowy
Przedsiębiorstwo florystyczne
Kompozycje florystyczne
19.04 śr
14.15-15.00
15.00-19.30
K.Wąsikowska
A.Toboła-Bugajska
Przedsiębiorstwo florystyczne
Kompozycje florystyczne
24.04 pn
14.15-18.00
A.Toboła-Bugajska
Zajęcia praktyczne
10.05 śr
15.00-16.30
16.30-19.30
A.Toboła-Bugajska
Środki wyrazu twórczego
Zajęcia praktyczne
15.05 pn
14.15-18.00
A.Toboła-Bugajska
Zajęcia praktyczne


A.19 fryzjer konsultacje indywidualne

data
godzina
nauczyciel
przedmiot
6.04
cz
13.30-15.45
15.45-19.30
E.Zuba
Techniki fryzjerskie
Zajęcia praktyczne
20.04 cz
13.30-18.45
E.Zuba
Techniki fryzjerskie
Zajęcia praktyczne

T.09 kelner konsultacje indywidualne
data
godzina
nauczyciel
przedmiot
17.03 pt
12.00-12.45
M.Łukasiak
Technologia
12.45-15.00
K.Wąsikowska
Działalność gospodarcza
20.03 pn
11.00-13.15
M.Łukasiak
Technologia
13.30-15.00
K.Wąsikowska
Działalność gospodarcza
23.03 cz
13.30-14.15
M.Łukasiak
Technologia
14.15-16.30
16.30-18.00
K.Wąsikowska
Usługi kelnerskie
Działalność gospodarcza
24.03 pt
12.00-12.45
M.Łukasiak
Technologia
12.45-14.15
K.Wąsikowska
Działalność gospodarcza
27.03 pn
11.00-13.15
M.Łukasiak
Technologia
13.30-15.00
K.Wąsikowska
Działalność gFospodarcza
30.03 cz
13.30-14.15
M.Łukasiak
Technologia
14.15-16.30
16.30-18.00
K.Wąsikowska
Usługi kelnerskie
Działalność gospodarcza
31.03 pt
12.00-12.45
M.Łukasiak
Technologia
12.45-14.15
14.15-15.00
K.Wąsikowska
Działalność gospodarcza
Usługi kelnerskie
3.04
pn
11.00-13.15
M.Łukasiak
Technologia
13.30-15.00
K.Wąsikowska
Działalność gospodarcza
6.04
cz
12.45-14.15
14.15-16.30
16.30-18.00
E.Kumalska
K.Wąsikowska
Obsługa kelnerska
Usługi kelnerskie
Działalność gospodarcza
7.04
pt
12.00-12.45
M.Łukasiak
Technologia
12.45-14.15
K.Wąsikowska
Usługi kelnerskie
10.04 pn
13.30-15.00
K.Wąsikowska
Działalność gospodarcza
20.04 cz
12.45-14.15
14.15-16.30
E.Kumalska
K.Wąsikowska
Obsługiwanie gości
Usługi kelnerskie
21.04 pt
12.00-12.45
M.Łukasiak
Technologia
12.45-13.30
13.30-14.15
K.Wąsikowska
E.Kumalska
Usługi kelnerskie
Obsługa kelnerska
24.04 pn
13.30-15.00
K.Wąsikowska
Działalność gospodarcza
26.04 śr
14.15-15.00
K.Wąsikowska
Usługi kelnerskie
28.04 pt

12.45-14.15

E.Kumalska

Obsługiwanie gości
8.05
pn
13.30-15.00
K.Wąsikowska
Działalność gospodarcza
11.05 cz
13.30-14.15
M.Łukasiak
Technologia
14.15-18.45
K.Wąsikowska
Usługi kelnerskie
15.05 pn
11.00-14.45
M.Łukasiak
Technologia

T.06 kucharz konsultacje indywidualne
data
godzina
nauczyciel
przedmiot
23.03 cz
10.30-19.30
G.Milanowicz
Procesy technologiczne
6.04 cz

10.30-19.30
G.Milanowicz
Procesy technologiczne
20.04 cz
10.30-19.30
G.Milanowicz
Procesy technologiczne
11.05 cz
11.15-14.15
14.15-18.45
G.Pasek
A.Malara
Technologia gastr
Język angielski zawodowy
15.05 pn
8.45-11.45
11.45-14.45
G.Pasek
K.Wąsikowska
Technologia gastr
Działalność gospodarcza


PLAN ZAJĘĆ VII zjazd 20.04 – 22.04.2017
Dni tyg.
Lp
Czas trwania zajęć
R.26 florysta
sala nr 5B/4B
T.06 kucharz
sala nr 2B/pracownia gastronomiczna
T.09 kelner
sala nr 4/2B
A.19
Sala nr 16/3B
A.18
Sala nr 15/4B
czwartek

14.15-15.45
Język angielski zawodowy
-
-
-
-

15.45-20.15
zajęcia praktyczne

-
-
-
-
Piątek
0
12.00-13.30
-

Procesy technologiczne
-
-
-
0
13.30-15.00
Przedsiębiorstwo florystyczne
zajęcia praktyczne
obsługa kelnerska
Zajęcia praktyczne
-
1
15.00-15.45
Środki wyrazu twórczego
zajęcia praktyczne
obsługa kelnerska
Zajęcia praktyczne
Sprzedaż towarów
2
15.45-16.30
Środki wyrazu twórczego
zajęcia praktyczne
obsługa kelnerska
Zajęcia praktyczne
Sprzedaż towarów
3
16.30-17.15
Kompozycje florystyczne
zajęcia praktyczne
obsługiwanie gości
Zajęcia praktyczne
Sprzedaż towarów
4
17.15-18.00
Kompozycje florystyczne
zajęcia praktyczne
obsługiwanie gości

Techniki fryzjerskie
Sprzedaż towarów
5
18.00-18.45
zajęcia praktyczne
zajęcia praktyczne
obsługiwanie gości

Techniki fryzjerskie
Sprzedaż towarów
6
18.45-19.30
zajęcia praktyczne
zajęcia praktyczne
obsługiwanie gości

Techniki fryzjerskie
Obsługa klientów
Sobota
1
8.00-8.45
-
Język angielski zawodowy
-
Zajęcia praktyczne
Obsługa klientów
2
8.45-9.30
-
Język angielski zawodowy
-
Zajęcia praktyczne
Obsługa klientów
3
9.30-10.15
-
Język angielski zawodowy
-
Zajęcia praktyczne
Obsługa klientów
4
10.15-11.00
-
Technologia gastr.

Język angielski zawodowy
Zajęcia praktyczne
Obsługa klientów

1100 – 1130



Zajęcia praktyczne

5
11.30-12.15
-

Technologia gastr.
Język angielski zawodowy
Zajęcia praktyczne
Przedsiębiorca w handlu

6
12.15-13.00
-
Technologia gastr.

Język angielski zawodowy
Zajęcia praktyczne
Przedsiębiorca w handlu
7
13.00-13.45
-
Technologia gastr.


Przygotowywanie potraw
Zajęcia praktyczne
Przedsiębiorca w handlu

8
13.45-14.30
-
Działalność gospodarcza

Przygotowywanie potraw
Zajęcia praktyczne

9
14.30-15.15
-
Działalność gospodarcza
Przygotowywanie potraw
Zajęcia praktyczne

10
15.15-16.00

Działalność gospodarcza

Przygotowywanie potraw
Zajęcia praktyczne

11
16.00-16.45


Przygotowywanie potraw
Zajęcia praktyczne

12
16.45-17.30







PLAN ZAJĘĆ VII A zjazd 4.05 – 6.05.2017
Dni tyg.
Lp
Czas trwania zajęć
R.26 florysta
sala nr 5B/4B
T.06 kucharz
sala nr 2B/pracownia gastronomiczna
A.19
Sala nr 16/3B
T.09 kelner
sala nr 4/2B
czwartek

14.15-15.45
-
-
-
-

15.00-19.30
Kompozycje florystyczne
-
-
-
Piątek
0
12.00-14.15
-

Zajęcia praktyczne
-
-
0
14.15-15.00
-
Zajęcia praktyczne


Przygotowywanie potraw
1
15.00-15.45
Kompozycje florystyczne
Zajęcia praktyczne
Zajęcia praktyczne

Przygotowywanie potraw
2
15.45-16.30
Kompozycje florystyczne
Zajęcia praktyczne
Zajęcia praktyczne
Przygotowywanie potraw
3
16.30-17.15
Kompozycje florystyczne
Zajęcia praktyczne
Zajęcia praktyczne

Przygotowywanie potraw
4
17.15-18.00
Kompozycje florystyczne
Zajęcia praktyczne
Zajęcia praktyczne
Przygotowywanie potraw
5
18.00-18.45
Kompozycje florystyczne
Zajęcia praktyczne
Zajęcia praktyczne

Przygotowywanie potraw
6
18.45-19.30
Kompozycje florystyczne
Zajęcia praktyczne
Zajęcia praktyczne
Przygotowywanie potraw
Sobota
1
8.00-8.45




2
8.45-9.30




3
9.30-10.15




4
10.15-11.00





1100 – 1130




5
11.30-12.15




6
12.15-13.00




7
13.00-13.45




8
13.45-14.30




9
14.30-15.15




10
15.15-16.00




11
16.00-16.45




12
16.45-17.30






PLAN ZAJĘĆ VIII zjazd 11.05-13.05.2017
Dni tyg.
Lp
Czas trwania zajęć
R.26 florysta
sala nr 5B/4B
T.06 kucharz
sala nr 2B/pracownia gastronomiczna
T.09 kelner
sala nr 4/2B
A.19
Sala nr 16/3B
A.18
Sala nr 15/4B
czwartek

14.15-15.00
Język angielski zawodowy
-
-
-
-

15.00-20.15
zajęcia praktyczne

-
-
-
-
Piątek
0
12.45-13.30
-

Działalność gospodarcza
-
-
-
0
13.30-15.00
-
Procesy technologiczne
obsługa kelnerska
Zajęcia praktyczne
-
1
15.00-15.45
Środki wyrazu twórczego
zajęcia praktyczne
obsługa kelnerska
Zajęcia praktyczne
Sprzedaż towarów
2
15.45-16.30
Środki wyrazu twórczego
zajęcia praktyczne
obsługa kelnerska
Zajęcia praktyczne
Sprzedaż towarów
3
16.30-17.15
Kompozycje florystyczne
zajęcia praktyczne
obsługiwanie gości
Zajęcia praktyczne
Obsługa klientów
4
17.15-18.00
Kompozycje florystyczne
zajęcia praktyczne
obsługiwanie gości

Techniki fryzjerskie
Obsługa klientów
5
18.00-18.45
zajęcia praktyczne
zajęcia praktyczne
obsługiwanie gości

Techniki fryzjerskie
Obsługa klientów
6
18.45-19.30
zajęcia praktyczne
zajęcia praktyczne
obsługiwanie gości

Techniki fryzjerskie
Obsługa klientów
Sobota
1
8.00-8.45
-
Język angielski zawodowy

Przygotowywanie potraw
Zajęcia praktyczne
Obsługa klientów
2
8.45-9.30
-
Język angielski zawodowy

Przygotowywanie potraw
Zajęcia praktyczne
Obsługa klientów
3
9.30-10.15
-
Język angielski zawodowy
Przygotowywanie potraw
Zajęcia praktyczne
Przedsiębiorca w handlu
4
10.15-11.00
-
Język angielski zawodowy

Przygotowywanie potraw
Zajęcia praktyczne
Przedsiębiorca w handlu


1100 – 1130

Język angielski zawodowy
Przygotowywanie potraw
Zajęcia praktyczne

5
11.30-12.15
-

Technologia gastr.

Przygotowywanie potraw
Zajęcia praktyczne
Przedsiębiorca w handlu

6
12.15-13.00
-
Technologia gastr.

Przygotowywanie potraw
Zajęcia praktyczne
Przedsiębiorca w handlu
7
13.00-13.45
-
Technologia gastr.

Usługi kelnerskie
Zajęcia praktyczne

8
13.45-14.30
-
Technologia gastr.

Usługi kelnerskie
Zajęcia praktyczne

9
14.30-15.15
-
Technologia gastr.

Usługi kelnerskie
Zajęcia praktyczne

10
15.15-16.00


Usługi kelnerskie
Zajęcia praktyczne

11
16.00-16.45


Usługi kelnerskie
Zajęcia praktyczne

12
16.45-17.30