KURSY
ZDOBĄDŹ NOWY ZAWÓD!!!
Zespół Szkół im. Henryka Sienkiewicza w Suchedniowie prowadzi nabór na bezpłatne kwalifikacyjne kursy zawodowe dla dorosłych, w następujących zawodach:
Kelner (kwalifikacja: wykonywanie usług kelnerskich)
Kucharz (kwalifikacja: sporządzanie potraw i napojów)
Cukiernik (kwalifikacja: produkcja wyrobów cukierniczych)
Zajęcia prowadzone są w formie zaocznej. Warunkiem przyjęcia na kurs jest złożenie kwestionariusza dostępnego TUTAJ lub w sekretariacie szkoły.
Dodatkowych informacji udziela sekretariat szkoły, ul. Sportowa 3 tel. 412543253 email zssuch@poczta.onet.pl
PLAN ZAJĘĆ KKZ III zjazd 5.10 – 7.10.2017
PLAN ZAJĘĆ KKZ IIa zjazd 28.09 – 29.09.2017
PLAN ZAJĘĆ KKZ II zjazd 21.09 – 23.09.2017
PLAN ZAJĘĆ KKZ IIIa zjazd 12.10 – 13.10.2017
Dni tyg.
|
Lp
|
Czas trwania zajęć
|
T.09 kelner
|
Czwartek
|
13.30-14.15
|
PPiN
| |
14.15-15.00
|
PPiN
| ||
15.00-15.45
|
PPiN
| ||
15.45-16.30
|
PPiN
| ||
16.30-17.15
|
PPiN
| ||
17.15-18.00
|
PPiN
| ||
18.00-18.45
|
-
| ||
18.45-19.30
|
-
| ||
Piątek
|
0
|
12.40-15.00
|
Podstawy żywienia
|
1
|
15.00-15.45
|
-
| |
2
|
15.45-16.30
|
-
| |
3
|
16.30-17.15
|
-
| |
4
|
17.15-18.00
|
-
| |
5
|
18.00-18.45
|
-
| |
6
|
18.45-19.30
|
-
| |
PLAN ZAJĘĆ KKZ III zjazd 5.10 – 7.10.2017
Dni tyg.
|
Lp
|
Czas trwania zajęć
|
A.18 sprzedawca
|
T.09 kelner
|
Czwartek
|
13.30-14.15
|
-
|
Technologia
| |
14.15-15.00
|
OTS
|
Technologia
| ||
15.00-15.45
|
OTS
|
Technologia
| ||
15.45-16.30
|
Towaroznawstwo
|
Urządzenia i bhp
| ||
16.30-17.15
|
Towaroznawstwo
|
Urządzenia i bhp
| ||
17.15-18.00
|
Towaroznawstwo
|
Urządzenia i bhp
| ||
18.00-18.45
|
Towaroznawstwo
|
Urządzenia i bhp
| ||
18.45-19.30
|
Towaroznawstwo
|
-
| ||
Piątek
|
0
|
12.40-15.00
|
-
|
Podstawy żywienia
|
1
|
15.00-15.45
|
Sprzedaż towarów
|
-
| |
2
|
15.45-16.30
|
Sprzedaż towarów
|
-
| |
3
|
16.30-17.15
|
Sprzedaż towarów
|
-
| |
4
|
17.15-18.00
|
Sprzedaż towarów
|
-
| |
5
|
18.00-18.45
|
OTS
|
-
| |
6
|
18.45-19.30
|
OTS
|
-
| |
Sobota
|
1
|
8.00-8.45
|
DGG
| |
2
|
8.45-9.30
|
DGG
| ||
3
|
9.30-10.15
|
DGG
| ||
4
|
10.15-11.00
|
Sprzedaż towarów
|
Podstawy żywienia
| |
5
|
11.00-11.45
|
Sprzedaż towarów
|
Podstawy żywienia
| |
6
|
11.45-12.30
|
Sprzedaż towarów
|
Podstawy żywienia
| |
7
|
12.30-13.15
|
Sprzedaż towarów
| ||
8
|
13.15-14.00
|
OTS
| ||
9
|
14.00-14.45
|
OTS
| ||
10
|
14.45-15.30
|
-
|
-
| |
PLAN ZAJĘĆ KKZ IIa zjazd 28.09 – 29.09.2017
Dni tyg.
|
Lp
|
Czas trwania zajęć
|
T.09 kelner
|
Czwartek
|
13.30-14.15
|
Technologia
| |
14.15-15.00
|
Technologia
| ||
15.00-15.45
|
Technologia
| ||
15.45-16.30
|
Technologia
| ||
16.30-17.15
|
Technologia
| ||
17.15-18.00
|
Technologia
| ||
18.00-18.45
|
-
| ||
18.45-19.30
|
-
| ||
Piątek
|
0
|
12.40-15.00
|
Urządzenia i bhp
|
1
|
15.00-15.45
|
-
| |
2
|
15.45-16.30
|
-
| |
3
|
16.30-17.15
|
-
| |
4
|
17.15-18.00
|
-
| |
5
|
18.00-18.45
|
-
| |
6
|
18.45-19.30
|
-
| |
PLAN ZAJĘĆ KKZ II zjazd 21.09 – 23.09.2017
Dni tyg.
|
Lp
|
Czas trwania zajęć
|
A.18 sprzedawca
|
T.09 kelner
|
Czwartek
|
13.30-14.15
|
-
|
PPiN
| |
14.15-15.00
|
OTS
|
PPiN
| ||
15.00-15.45
|
OTS
|
PPiN
| ||
15.45-16.30
|
Towaroznawstwo
|
PPiN
| ||
16.30-17.15
|
Towaroznawstwo
|
PPiN
| ||
17.15-18.00
|
Towaroznawstwo
|
PPiN
| ||
18.00-18.45
|
Towaroznawstwo
|
-
| ||
18.45-19.30
|
Towaroznawstwo
|
-
| ||
Piątek
|
0
|
12.40-15.00
|
-
|
Podstawy żywienia
|
1
|
15.00-15.45
|
Sprzedaż towarów
|
-
| |
2
|
15.45-16.30
|
Sprzedaż towarów
|
-
| |
3
|
16.30-17.15
|
Sprzedaż towarów
|
-
| |
4
|
17.15-18.00
|
Sprzedaż towarów
|
-
| |
5
|
18.00-18.45
|
OTS
|
-
| |
6
|
18.45-19.30
|
OTS
|
-
| |
Sobota
|
1
|
8.00-8.45
|
DGG
| |
2
|
8.45-9.30
|
DGG
| ||
3
|
9.30-10.15
|
DGG
| ||
4
|
10.15-11.00
|
Sprzedaż towarów
|
Urządzenia i bhp
| |
5
|
11.00-11.45
|
Sprzedaż towarów
|
Urządzenia i bhp
| |
6
|
11.45-12.30
|
Sprzedaż towarów
|
Urządzenia i bhp
| |
7
|
12.30-13.15
|
Sprzedaż towarów
|
Urządzenia i bhp
| |
8
|
13.15-14.00
|
OTS
|
Technologia
| |
9
|
14.00-14.45
|
OTS
|
Technologia
| |
10
|
14.45-15.30
|
-
|
-
| |
PLAN ZAJĘĆ KKZ Ia zjazd 14.09 – 16.09.2017
Dni tyg.
|
Lp
|
Czas trwania zajęć
|
T.09 kelner
|
czwartek
|
13.30-15.45
|
Urządzenia i bhp
| |
15.45-17.15
|
Urządzenia i bhp
| ||
17.15-19.30
|
Technologia
| ||
piątek
|
12.40-15.00
|
Urządzenia i bhp
| |
sobota
|
1
|
8.00-8.45
|
DGG
|
2
|
8.45-9.30
|
DGG
| |
3
|
9.30-10.15
|
DGG
| |
4
|
10.15-11.00
|
Urządzenia i bhp
| |
5
|
11.00-11.45
|
Urządzenia i bhp
| |
6
|
11.45-12.30
|
Urządzenia i bhp
| |
7
|
12.30-13.15
|
Urządzenia i bhp
| |
8
|
13.15-14.00
|
Technologia
| |
9
|
14.00-14.45
|
Technologia
| |
10
|
14.45-15.30
|
Technologia
| |
PLAN ZAJĘĆ KKZ I zjazd 7.09 – 9.09.2017
Dni tyg.
|
Lp
|
Czas trwania zajęć
|
A.18 sprzedawca
|
T.09 kelner
|
Czwartek
|
14.15-15.45
|
OTS
|
Urządzenia i bhp
|
|
15.45-17.15
|
Towaroznawstwo
|
Urządzenia i bhp
|
||
17.15-19.30
|
Towaroznawstwo
|
Technologia
|
||
Piątek
|
0
|
14.15-15.00
|
Podstawy żywienia
|
|
1
|
15.00-15.45
|
Sprzedaż towarów
|
Podstawy żywienia
|
|
2
|
15.45-16.30
|
Sprzedaż towarów
|
PPiN
|
|
3
|
16.30-17.15
|
Sprzedaż towarów
|
PPiN
|
|
4
|
17.15-18.00
|
Sprzedaż towarów
|
PPiN
|
|
5
|
18.00-18.45
|
OTS
|
PPiN
|
|
6
|
18.45-19.30
|
OTS
|
PPiN
|
|
Sobota
|
1
|
8.00-8.45
|
DGG
|
|
2
|
8.45-9.30
|
DGG
|
||
3
|
9.30-10.15
|
DGG
|
||
4
|
10.15-11.00
|
Sprzedaż towarów
|
Urządzenia i bhp
|
|
5
|
11.00-11.45
|
Sprzedaż towarów
|
Urządzenia i bhp
|
|
6
|
11.45-12.30
|
Sprzedaż towarów
|
Urządzenia i bhp
|
|
7
|
12.30-13.15
|
Sprzedaż towarów
|
Urządzenia i bhp
|
|
8
|
13.15-14.00
|
OTS
|
Technologia
|
|
9
|
14.00-14.45
|
OTS
|
Technologia
|
|
10
|
14.45-15.30
|
Technologia
|
||
R.26 florysta konsultacje indywidualne
data
|
godzina
|
nauczyciel
|
przedmiot
|
22.03 śr
|
14.15-15.00
15.00-19.30
|
K.Wąsikowska
A.Toboła-Bugajska
|
Przedsiębiorstwo florystyczne
Kompozycje florystyczne
|
5.04 śr
|
12.45-14.15
14.15-15.00
15.00-19.30
|
A.Malara
K.Wąsikowska
A.Toboła-Bugajska
|
Język angielski zawodowy
Przedsiębiorstwo florystyczne
Kompozycje florystyczne
|
19.04 śr
|
14.15-15.00
15.00-19.30
|
K.Wąsikowska
A.Toboła-Bugajska
|
Przedsiębiorstwo florystyczne
Kompozycje florystyczne
|
24.04 pn
|
14.15-18.00
|
A.Toboła-Bugajska
|
Zajęcia praktyczne
|
10.05 śr
|
15.00-16.30
16.30-19.30
|
A.Toboła-Bugajska
|
Środki wyrazu twórczego
Zajęcia praktyczne
|
15.05 pn
|
14.15-18.00
|
A.Toboła-Bugajska
|
Zajęcia praktyczne
|
A.19 fryzjer konsultacje indywidualne
data
|
godzina
|
nauczyciel
|
przedmiot
|
6.04
cz
|
13.30-15.45
15.45-19.30
|
E.Zuba
|
Techniki fryzjerskie
Zajęcia praktyczne
|
20.04 cz
|
13.30-18.45
|
E.Zuba
|
Techniki fryzjerskie
Zajęcia praktyczne
|
T.09 kelner konsultacje indywidualne
data
|
godzina
|
nauczyciel
|
przedmiot
|
17.03 pt
|
12.00-12.45
|
M.Łukasiak
|
Technologia
|
12.45-15.00
|
K.Wąsikowska
|
Działalność gospodarcza
| |
20.03 pn
|
11.00-13.15
|
M.Łukasiak
|
Technologia
|
13.30-15.00
|
K.Wąsikowska
|
Działalność gospodarcza
| |
23.03 cz
|
13.30-14.15
|
M.Łukasiak
|
Technologia
|
14.15-16.30
16.30-18.00
|
K.Wąsikowska
|
Usługi kelnerskie
Działalność gospodarcza
| |
24.03 pt
|
12.00-12.45
|
M.Łukasiak
|
Technologia
|
12.45-14.15
|
K.Wąsikowska
|
Działalność gospodarcza
| |
27.03 pn
|
11.00-13.15
|
M.Łukasiak
|
Technologia
|
13.30-15.00
|
K.Wąsikowska
|
Działalność gFospodarcza
| |
30.03 cz
|
13.30-14.15
|
M.Łukasiak
|
Technologia
|
14.15-16.30
16.30-18.00
|
K.Wąsikowska
|
Usługi kelnerskie
Działalność gospodarcza
| |
31.03 pt
|
12.00-12.45
|
M.Łukasiak
|
Technologia
|
12.45-14.15
14.15-15.00
|
K.Wąsikowska
|
Działalność gospodarcza
Usługi kelnerskie
| |
3.04
pn
|
11.00-13.15
|
M.Łukasiak
|
Technologia
|
13.30-15.00
|
K.Wąsikowska
|
Działalność gospodarcza
| |
6.04
cz
|
12.45-14.15
14.15-16.30
16.30-18.00
|
E.Kumalska
K.Wąsikowska
|
Obsługa kelnerska
Usługi kelnerskie
Działalność gospodarcza
|
7.04
pt
|
12.00-12.45
|
M.Łukasiak
|
Technologia
|
12.45-14.15
|
K.Wąsikowska
|
Usługi kelnerskie
| |
10.04 pn
|
13.30-15.00
|
K.Wąsikowska
|
Działalność gospodarcza
|
20.04 cz
|
12.45-14.15
14.15-16.30
|
E.Kumalska
K.Wąsikowska
|
Obsługiwanie gości
Usługi kelnerskie
|
21.04 pt
|
12.00-12.45
|
M.Łukasiak
|
Technologia
|
12.45-13.30
13.30-14.15
|
K.Wąsikowska
E.Kumalska
|
Usługi kelnerskie
Obsługa kelnerska
| |
24.04 pn
|
13.30-15.00
|
K.Wąsikowska
|
Działalność gospodarcza
|
26.04 śr
|
14.15-15.00
|
K.Wąsikowska
|
Usługi kelnerskie
|
28.04 pt
|
12.45-14.15
|
E.Kumalska
|
Obsługiwanie gości
|
8.05
pn
|
13.30-15.00
|
K.Wąsikowska
|
Działalność gospodarcza
|
11.05 cz
|
13.30-14.15
|
M.Łukasiak
|
Technologia
|
14.15-18.45
|
K.Wąsikowska
|
Usługi kelnerskie
| |
15.05 pn
|
11.00-14.45
|
M.Łukasiak
|
Technologia
|
T.06 kucharz konsultacje indywidualne
data
|
godzina
|
nauczyciel
|
przedmiot
|
23.03 cz
|
10.30-19.30
|
G.Milanowicz
|
Procesy technologiczne
|
6.04 cz
|
10.30-19.30
|
G.Milanowicz
|
Procesy technologiczne
|
20.04 cz
|
10.30-19.30
|
G.Milanowicz
|
Procesy technologiczne
|
11.05 cz
|
11.15-14.15
14.15-18.45
|
G.Pasek
A.Malara
|
Technologia gastr
Język angielski zawodowy
|
15.05 pn
|
8.45-11.45
11.45-14.45
|
G.Pasek
K.Wąsikowska
|
Technologia gastr
Działalność gospodarcza
|
PLAN ZAJĘĆ VII zjazd 20.04 – 22.04.2017
Dni tyg.
|
Lp
|
Czas trwania zajęć
|
R.26 florysta
sala nr 5B/4B
|
T.06 kucharz
sala nr 2B/pracownia gastronomiczna
|
T.09 kelner
sala nr 4/2B
|
A.19
Sala nr 16/3B
|
A.18
Sala nr 15/4B
|
czwartek
|
14.15-15.45
|
Język angielski zawodowy
|
-
|
-
|
-
|
-
| |
15.45-20.15
|
zajęcia praktyczne
|
-
|
-
|
-
|
-
| ||
Piątek
|
0
|
12.00-13.30
|
-
|
Procesy technologiczne
|
-
|
-
|
-
|
0
|
13.30-15.00
|
Przedsiębiorstwo florystyczne
|
zajęcia praktyczne
|
obsługa kelnerska
|
Zajęcia praktyczne
|
-
| |
1
|
15.00-15.45
|
Środki wyrazu twórczego
|
zajęcia praktyczne
|
obsługa kelnerska
|
Zajęcia praktyczne
|
Sprzedaż towarów
| |
2
|
15.45-16.30
|
Środki wyrazu twórczego
|
zajęcia praktyczne
|
obsługa kelnerska
|
Zajęcia praktyczne
|
Sprzedaż towarów
| |
3
|
16.30-17.15
|
Kompozycje florystyczne
|
zajęcia praktyczne
|
obsługiwanie gości
|
Zajęcia praktyczne
|
Sprzedaż towarów
| |
4
|
17.15-18.00
|
Kompozycje florystyczne
|
zajęcia praktyczne
|
obsługiwanie gości
|
Techniki fryzjerskie
|
Sprzedaż towarów
| |
5
|
18.00-18.45
|
zajęcia praktyczne
|
zajęcia praktyczne
|
obsługiwanie gości
|
Techniki fryzjerskie
|
Sprzedaż towarów
| |
6
|
18.45-19.30
|
zajęcia praktyczne
|
zajęcia praktyczne
|
obsługiwanie gości
|
Techniki fryzjerskie
|
Obsługa klientów
| |
Sobota
|
1
|
8.00-8.45
|
-
|
Język angielski zawodowy
|
-
|
Zajęcia praktyczne
|
Obsługa klientów
|
2
|
8.45-9.30
|
-
|
Język angielski zawodowy
|
-
|
Zajęcia praktyczne
|
Obsługa klientów
| |
3
|
9.30-10.15
|
-
|
Język angielski zawodowy
|
-
|
Zajęcia praktyczne
|
Obsługa klientów
| |
4
|
10.15-11.00
|
-
|
Technologia gastr.
|
Język angielski zawodowy
|
Zajęcia praktyczne
|
Obsługa klientów
| |
1100 – 1130
|
Zajęcia praktyczne
| ||||||
5
|
11.30-12.15
|
-
|
Technologia gastr.
|
Język angielski zawodowy
|
Zajęcia praktyczne
|
Przedsiębiorca w handlu
| |
6
|
12.15-13.00
|
-
|
Technologia gastr.
|
Język angielski zawodowy
|
Zajęcia praktyczne
|
Przedsiębiorca w handlu
| |
7
|
13.00-13.45
|
-
|
Technologia gastr.
|
Przygotowywanie potraw
|
Zajęcia praktyczne
|
Przedsiębiorca w handlu
| |
8
|
13.45-14.30
|
-
|
Działalność gospodarcza
|
Przygotowywanie potraw
|
Zajęcia praktyczne
| ||
9
|
14.30-15.15
|
-
|
Działalność gospodarcza
|
Przygotowywanie potraw
|
Zajęcia praktyczne
| ||
10
|
15.15-16.00
|
Działalność gospodarcza
|
Przygotowywanie potraw
|
Zajęcia praktyczne
| |||
11
|
16.00-16.45
|
Przygotowywanie potraw
|
Zajęcia praktyczne
| ||||
12
|
16.45-17.30
|
PLAN ZAJĘĆ VII A zjazd 4.05 – 6.05.2017
Dni tyg.
|
Lp
|
Czas trwania zajęć
|
R.26 florysta
sala nr 5B/4B
|
T.06 kucharz
sala nr 2B/pracownia gastronomiczna
|
A.19
Sala nr 16/3B
|
T.09 kelner
sala nr 4/2B
|
czwartek
|
14.15-15.45
|
-
|
-
|
-
|
-
| |
15.00-19.30
|
Kompozycje florystyczne
|
-
|
-
|
-
| ||
Piątek
|
0
|
12.00-14.15
|
-
|
Zajęcia praktyczne
|
-
|
-
|
0
|
14.15-15.00
|
-
|
Zajęcia praktyczne
|
Przygotowywanie potraw
| ||
1
|
15.00-15.45
|
Kompozycje florystyczne
|
Zajęcia praktyczne
|
Zajęcia praktyczne
|
Przygotowywanie potraw
| |
2
|
15.45-16.30
|
Kompozycje florystyczne
|
Zajęcia praktyczne
|
Zajęcia praktyczne
|
Przygotowywanie potraw
| |
3
|
16.30-17.15
|
Kompozycje florystyczne
|
Zajęcia praktyczne
|
Zajęcia praktyczne
|
Przygotowywanie potraw
| |
4
|
17.15-18.00
|
Kompozycje florystyczne
|
Zajęcia praktyczne
|
Zajęcia praktyczne
|
Przygotowywanie potraw
| |
5
|
18.00-18.45
|
Kompozycje florystyczne
|
Zajęcia praktyczne
|
Zajęcia praktyczne
|
Przygotowywanie potraw
| |
6
|
18.45-19.30
|
Kompozycje florystyczne
|
Zajęcia praktyczne
|
Zajęcia praktyczne
|
Przygotowywanie potraw
| |
Sobota
|
1
|
8.00-8.45
| ||||
2
|
8.45-9.30
| |||||
3
|
9.30-10.15
| |||||
4
|
10.15-11.00
| |||||
1100 – 1130
| ||||||
5
|
11.30-12.15
| |||||
6
|
12.15-13.00
| |||||
7
|
13.00-13.45
| |||||
8
|
13.45-14.30
| |||||
9
|
14.30-15.15
| |||||
10
|
15.15-16.00
| |||||
11
|
16.00-16.45
| |||||
12
|
16.45-17.30
|
PLAN ZAJĘĆ VIII zjazd 11.05-13.05.2017
Dni tyg.
|
Lp
|
Czas trwania zajęć
|
R.26 florysta
sala nr 5B/4B
|
T.06 kucharz
sala nr 2B/pracownia gastronomiczna
|
T.09 kelner
sala nr 4/2B
|
A.19
Sala nr 16/3B
|
A.18
Sala nr 15/4B
|
czwartek
|
14.15-15.00
|
Język angielski zawodowy
|
-
|
-
|
-
|
-
| |
15.00-20.15
|
zajęcia praktyczne
|
-
|
-
|
-
|
-
| ||
Piątek
|
0
|
12.45-13.30
|
-
|
Działalność gospodarcza
|
-
|
-
|
-
|
0
|
13.30-15.00
|
-
|
Procesy technologiczne
|
obsługa kelnerska
|
Zajęcia praktyczne
|
-
| |
1
|
15.00-15.45
|
Środki wyrazu twórczego
|
zajęcia praktyczne
|
obsługa kelnerska
|
Zajęcia praktyczne
|
Sprzedaż towarów
| |
2
|
15.45-16.30
|
Środki wyrazu twórczego
|
zajęcia praktyczne
|
obsługa kelnerska
|
Zajęcia praktyczne
|
Sprzedaż towarów
| |
3
|
16.30-17.15
|
Kompozycje florystyczne
|
zajęcia praktyczne
|
obsługiwanie gości
|
Zajęcia praktyczne
|
Obsługa klientów
| |
4
|
17.15-18.00
|
Kompozycje florystyczne
|
zajęcia praktyczne
|
obsługiwanie gości
|
Techniki fryzjerskie
|
Obsługa klientów
| |
5
|
18.00-18.45
|
zajęcia praktyczne
|
zajęcia praktyczne
|
obsługiwanie gości
|
Techniki fryzjerskie
|
Obsługa klientów
| |
6
|
18.45-19.30
|
zajęcia praktyczne
|
zajęcia praktyczne
|
obsługiwanie gości
|
Techniki fryzjerskie
|
Obsługa klientów
| |
Sobota
|
1
|
8.00-8.45
|
-
|
Język angielski zawodowy
|
Przygotowywanie potraw
|
Zajęcia praktyczne
|
Obsługa klientów
|
2
|
8.45-9.30
|
-
|
Język angielski zawodowy
|
Przygotowywanie potraw
|
Zajęcia praktyczne
|
Obsługa klientów
| |
3
|
9.30-10.15
|
-
|
Język angielski zawodowy
|
Przygotowywanie potraw
|
Zajęcia praktyczne
|
Przedsiębiorca w handlu
| |
4
|
10.15-11.00
|
-
|
Język angielski zawodowy
|
Przygotowywanie potraw
|
Zajęcia praktyczne
|
Przedsiębiorca w handlu
| |
1100 – 1130
|
Język angielski zawodowy
|
Przygotowywanie potraw
|
Zajęcia praktyczne
| ||||
5
|
11.30-12.15
|
-
|
Technologia gastr.
|
Przygotowywanie potraw
|
Zajęcia praktyczne
|
Przedsiębiorca w handlu
| |
6
|
12.15-13.00
|
-
|
Technologia gastr.
|
Przygotowywanie potraw
|
Zajęcia praktyczne
|
Przedsiębiorca w handlu
| |
7
|
13.00-13.45
|
-
|
Technologia gastr.
|
Usługi kelnerskie
|
Zajęcia praktyczne
| ||
8
|
13.45-14.30
|
-
|
Technologia gastr.
|
Usługi kelnerskie
|
Zajęcia praktyczne
| ||
9
|
14.30-15.15
|
-
|
Technologia gastr.
|
Usługi kelnerskie
|
Zajęcia praktyczne
| ||
10
|
15.15-16.00
|
Usługi kelnerskie
|
Zajęcia praktyczne
| ||||
11
|
16.00-16.45
|
Usługi kelnerskie
|
Zajęcia praktyczne
| ||||
12
|
16.45-17.30
|